Festival do’s en don’ts!

Ben je een festival maagd? Aan dit artikel ga je heel wat hebben!

Kom voorbereid
U hebt waarschijnlijk uw hit lijst met acts gepland om te zien en outfits je zult dragen, maar waarschijnlijk niet zo veel gedacht in wat je nodig hebt om rekening te zetten. Onvoorbereid in uw bier fonds kon eten hoor. Er zal altijd iemand op het festival het opladen van een arm en een been voor mobiel opladen of een blikje deo zijn. Bekijk onze handige festival checklist om ervoor te zorgen dat u niets vergeten!

Neem bijvoorbeeld ook een stel condooms mee, mocht het allemaal positief aflopen. Je wilt niet 9 maanden later in de winkels op zoek gaan naar Pampers aanbiedingen!

Volg de regels
Je bent op een festival en je wilt je haar in de steek gelaten, maar helaas zijn er nog steeds regels die u nodig heeft om zich aan. Als het festival regels staat kun je niet glas mee naar de camping, vergeet die flessen wijn. Als ze in beslag genomen worden zal het duur zijn! Sommige campings zullen ook niet  kooktoestellen toestaan dus zorg ervoor dat je die thuis laat.

Drink genoeg water
Het drinken van voldoende water is belangrijk, vooral als het warm is, en nee we hebben het niet over bier! Zorg ervoor dat u altijd een flesje water mee. Bij de meeste festivals je zal over het algemeen worden toegestaan een 500 ml fles water in de arena en velen zullen water punten hebben rond, zodat u kunt vullen.

Neem een goedkope camera mee
In plaats van te riskeren schade aan of verlies van uw gloednieuwe mini-SLR, het is een handig idee om een paar wegwerp camera mee te nemen (met flits mogelijkheden voor die geweldige nachtelijke opnamen). De camera’s zijn licht en compact en de afdrukken zullen een kitsch retro gevoel voor hen ook!

Neem duct tape mee
Rips en tranen kan op elk moment, dat in uw poncho of tent. Duct tape is ideaal voor het maken van snelle, doe-het-fixes om je spullen dus altijd voor zorgen dat je wat te nemen.

Koop een goedkope tent
Lowlands_tentsFestivals zijn niet mooi zaken, vooral als het regent. Als u liever dol op uw 6-man waterdicht kolos bent, laat het thuis en vervang het voor een goedkope pop-up tent. Op die manier, wanneer mensen beginnen te vallen in je tent met hun modderige laarzen op en mors bier helemaal over het, zult u niet wilt dat uw haren uitrukken!

Neem goede sokken mee
Nu ben je zeker niet van plan om uw laarzen te vergeten als ze zijn een van de belangrijkste dingen om rekening te festivals, (vergeet niet uw laarzen!), Maar u kunt een wellies over het hoofd beste vriend- welly sokken. Wellies zal blote huid waardoor voor een ongemakkelijk ervaring wrijven, dus als u van plan op het dragen van uw denim cut offs met je laarzen te voorkomen door het dragen van dit welly sokken.

Kom op tijd
Als u zich wenden tot de camping op het laatste moment is het waarschijnlijk uw uitgaven uur in het donker klauteren over scheerlijnen en flauwgevallen festivalgangers naar de laatste modderige grasveld knal door de toiletten te vinden. Niet waar je wilt zijn! Probeer om er in de vroege ochtend, zodat u een mooie, duidelijke stuk land te vinden voor u en uw vrienden op te zetten. Dan voel zelfvoldaan.

Zalf tegen jeuk
Er is niets heel graag de knagende, onophoudelijke jeuk van muggenbeten een domper op je dansen te zetten. Houd een klein buisje van antihistamine crème in je tas omsluiten van insectenbeten (vooral ‘s nachts) om u gelukkig en gekalmeerd de hele dag te houden.

Neem oordopjes mee
Als je verwacht om een goede nachtrust denk opnieuw, tenzij je diepste slaper van de wereld bent, dat is het! Een slaapmasker en oordopjes zijn kleine benodigdheden voor degenen die willen een goed bedrag van veertig winks te krijgen voor de komende dag.

Neem een lampje mee
Je gaat de verlichting nodig heeft bij het navigeren je een weg door de camping en portaloos ‘s avonds laat. Handsfree is altijd de weg te gaan in deze situaties (voor de hand liggende redenen), zodat een headtorch is ideaal.

Neem een opvouwbare stoel mee
Uw waarschijnlijk dansen de hele dag en de hele nacht, maar op een gegeven moment ben je waarschijnlijk wilt een adempauze te nemen. Neem een opvouwbare stoel of kruk met u om het gewicht te nemen van je voeten, zittend op de vloer voor langere tijd je een pijnlijke rug kunnen geven, zodat ze beter zijn dan een picknick mat.

Geen hangslot meenemen
Helaas, niemand is 100% veilig voor dieven op festivals, maar kunt u preventieve maatregelen nemen! De mensen zouden denken dat hangslotvergrendeling hun tent zou buiten te houden pilferers maar al trekt zij hun oog op de waardevolle spullen binnen. Tenten zijn niet moeilijk te krijgen in, dus vermijd de aandacht vestigen op de jouwe met veiligheidsmaatregelen en gewoon laat uw waardevolle spullen thuis!

Neem geen kostbaarheden mee
Zie hierboven! Festivals zijn geen plaats voor dure juwelen, SLR camera’s of delicate jurken. Je gaat modderig, nat, geduwd rond te krijgen en zijn meer dan waarschijnlijk wel iets dierbare te verliezen aan u. Doe jezelf een plezier en iets waardevols met iets goedkoop dat je zou het niet erg vuil of verloren te vervangen.

Vergeet je zonnebrand niet!
UK festivals zijn berucht voor bucketing het beneden met regen, maar wanneer de zon komt uit te komen, wilt u worden voorbereid. Zonnebrand niet bevorderlijk zijn voor een comfortabele nachtrust’s vooral in een tent! Een reis formaat zonnebrandcrème is het ideaal voor popping in je tas.